Nettsider

Image
Image

Øk synlighet og vekst i din bedrift med ny nettside.


Nettsiden er bedriftens digitale vindu.
I dag bruker de fleste internett når de leter etter informasjon. Det sier seg selv at uten digital tilstedeværelse vil du bli usynlig blant dine konkurrenter. En god nettside er bedriftens viktigste kommunikasjonsverktøy, mot både nye og nåværende kunder.

Slik utvikler vi nettsiden din sammen med deg.

01

Planleggingsmøte

Vi starter med et møte der vi definerer innhold og mål til din nettside. Hva vil du oppnå med nettsiden, hva ønsker du siden skal innholde og hvem er den rettet mot?
02

Skisser / wireframes

I denne fasen snakker vi om kundereisen, altså hvordan brukeren skal navigere seg frem på nettsiden. Vi bestemmer oss for hva siden skal inneholde og hvordan brukeren skal finne frem.
03

Design

I designfasen tar vi utgangspunkt i din grafiske profil, logo, farger og typografi slik at nettsiden er i tråd med firmaets profil. Hvis du ikke allerede har en grafisk profil kan vi være behjelpelig med det og.
Image
Image
04

Utvikling

Når skisser, innhold og design er på plass er det på tide å utvikle selveste nettsiden, gjøre den digital. Nå sørger vi for at siden er responsiv, dvs. at den tilpasser seg både på mobil, nettbrett og desktop.
05

Testing og publisering

Til slutt blir alle funksjoner testet og korrektur gjennomført, før nettsiden blir lastet opp på riktig domene og publisert.

Hva om jeg ikke har noe domene?

Har du ikke domene fra før hjelper vi deg med å sette opp et nytt domene. Et domene er adressen folk bruker for å besøke din nettside. Når vi publiserer nettsiden din, vil domene bli knyttet til din plass i webhotellet hvor alle filene til nettsiden ligger.

 

Webhotell, drift og vedlikehold av nettsiden.

Ved å inngå en driftsavtale slipper du å tenke på nettsiden din. Gjennom en driftsavtale sørger vi for at siden din hele tiden er oppdatert med nyeste programvarer, vi tar backup og sikkerhetsoppdateringer. Om siden din likevel skulle gå ned, sørger vi for at den kommer fort opp igjen. 
En nettside trenger en server hvor informasjonen til nettsiden ligger lagret. Webhotellet er serveren der nettsiden din lagres. 

Hva er prisen for en nettside?

Før vi setter i gang kan vi avtale fast pris i henhold til timer vi kommer til å bruke på nettsiden.
Vi tilpasser og utvikler siden etter ditt budsjett. En liten nettside med få landingssider vil selvfølgelig være rimeligere enn en større nettside med mer innhold. 

Eventuelle endringer eller timer som overgår avtalen vi har inngått vil bli fakturert etter hvert på forbrukt tid.

Vi avtaler pris i henhold til hva du stiller med av tekst og bilder. Vi kan selvfølgelig bistå om du trenger nye bilder eller evt. bearbeide eksisterende bilder i photoshop. Trenger du hjelp til å utvikle tekst eller optimalisere teksten din hjelper vi gjerne med det og.

Synlighet i søkemotorer

SEO og Google

Alle våre nettsider kommer med enkel søkeoptimalisering. Nettsiden vil etter publisering bli gjort tilgjengelig for google og optimalisert slik at den blir funnet i organisk søk. 

Etter publisering av nettsiden bistår vi gjerne med å utvikle nettsidens synlighet. Vi kan og hjelpe om du ønsker å utvikle SoMe plattformene dine i tråd med nettsidens profil og bistå med å publisere på sosiale medier. 

Har du en sosial medie-plattform du allerede er flink å publisere på, kan vi ta oss av å speile bilder og innhold til nettsiden din. Enten i form av bildegalleri, blogg eller aktiviteter. 

Ønsker du å opprette en mailing-liste for å sende ut nyhetsbrev? Da kan vi hjelpe deg med det og. 

 

Har du et spørsmål angående nettsider eller synlighet, ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Adresse:

Vestland Data AS
Liavegen 1
5132 Nyborg
 

Telefon:

+47 465 013 40

Følg oss på: